woensdag 25 januari 2017

Gardenia palm


Gardenia Palm
Een weelderige mix van een groene tuin geur gemengd met gardenia bloesem,kokosnoot water,palm en vanille.
Verkrijgbaar in 3-lontskaars, votiefkaarsen, theelichtjes, Scent Plus Melts en Smart Scents Fragrance Sticks.



donderdag 19 januari 2017

Elektrische geurbranders

Iedereen kent al wel de gewone standaard geurbrander, die werkt op de warmte van een theelicht,wij bieden u een ruim aanbod aan elektrische geurbranders.
Elektrische geurbranders,ook wel diffuser of duftlampe genoemd, wordt veel gebruikt bij aromatherapie. Elektrische geurbranders raken niet verhit en zijn zeer veilig in gebruik. De geurbranders zijn in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar.
Het gebruik van een elektrische geurbrander.

Bij een standaard geurbrander is men gewend om een theelichtje aan te steken en deze in de geurbrander te steken. Bij een elektrische geurbrander is dit niet nodig. Een elektrische geurbrander werkt op stroom en verwarmt daarmee de Scent Plus Melts. Elektrische geurbranders zullen nooit te heet worden en zijn daarom een goed en veilig alternatief voor een standaard geurbrander.  Een elektrische geurbrander vereist minder oplettendheid en heeft een laag energieverbruik. Een geurbrander zal na 5 minuten al ruikbaar zijn. Door de warmte van de geurbrander wordt de Scent Plus Melt verdampt en verspreid zich door de ruimte. De ruimte krijgt een heerlijk subtiele geur en u creëert een gezellige sfeer.

Scent Plus Melts.

Wanneer u een geurbrander heeft, is het natuurlijk wel de bedoeling dat u ook een geur om te branden heeft. Wij bieden een ruim aanbod aan in ScentPlus Melts. De geurmelts zijn geschikt voor onze elektrische geurbranders. 1 blokje van onze Scent Plus Melts geurt tussen de 60-80 uren.Hoeveelheid blokjes dat in de geurbrander worden gedaan : 1 à 2.
Lees hier onze blog over de Scent Plus Melts.



Hoe verwijder ik de Scent Plus Melts uit de brander?

Zet de warmer uit, wacht tot de Scent Plus Melt gestold is. Neem het glaasje waar de Scent Plus Melt inligt en leg deze voor 15 minuten in de diepvriezer. Draai deze om in de hand en tik er zachtjes op tot de melt eruit is.

Kan ik verschillende geuren mengen?

Dat kan zeker! Door verschillende geuren te mengen creëer je uw eigen persoonlijke geur.

Naast ons assortiment aan elektrische geurbranders en Scent Plus Melts, verkopen wij ook vele kaarsen met heerlijke geuren voor in huis. Zo bestaat ons assortiment uit theelichtjes, 3-lontskaarsen, votivkaarsen, escential kaarsen , GloLite kaarsen en Smart Scent Fragnrance Sticks (geurstokjes) maar ook verschillende soorten kaarsenhouders en geurstokjeshouders.


#magicalcandlesscents



dinsdag 17 januari 2017

Nieuw Vanille-kokosnoot!


Reis fantasieën die tot leven worden gebracht met tropische kokosnoot,heldere citrus,wilde agave en exotische vanille.
Nu verkrijgbaar in 3-lontskaarsen,GloLite potten,theelichtjes,votivkaarsen,Scent Plus Melts en SmartScents Fragrance Sticks.
Om een heerlijke geur voor uw huis te creëren kan u deze combineren met Red Apple Orchard, Island Paradise of Pineapple Sugarcane.

zondag 1 januari 2017

Magical candles & scents: Aanbiedingen

Magical candles & scents: Aanbiedingen:                       3 lonts houder gouden kubus €29.90 i.p.v. €39.90 geldig tot 31.07.2017 2 3-lontskaarsen voor €39.90...